Stop aflivningen af hunden Thor..

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Stop aflivningen af hunden Thor...

Wolfgang

#226 Skriv til politikerne direkte

2013-01-30 16:32

Jeg vil gerne opfordre til at i skriver til politikerne på Christiansborg.

Gå på foketinget.dk og find den politiker i vil skrive til.

Gør opmærksom på denne uretfærdighed. Det er politikerne der er ansvarlige for at udarbejde hensigtsmæssige love.

Jeg har selv skrev til flere af dem i en e-mail

Gæst

#227

2013-01-30 16:38

Hoppas att det hjälper!
Hunde træneren falster

#228 Re: Re: Re:

2013-01-30 16:48

#225: Hunde træneren falster - Re: Re:

Undskyld har først fået læst ekstrabladet nu ,

Håber den falske politimand , er en rednings mand

mvh mvh fra en hunde elsker og hunde træner


Gæst

#229

2013-01-30 17:26

Please stop this
Ellinor

#230

2013-01-30 17:32

Skäms på Er som har beslutat att Thor ska avlivas. Jag hoppas Ni tar Ert förnuft tillfånga. Hur reagerar Ni vid ett överraskningsmoment???? Tänk efter!!!! Ni beslutsfattare skämmer dessutom ut Danmark världen över genom denna handling.
Helle

#231

2013-01-30 17:42

Det er uhørt! Hunden resgerer helt naturligt, på en forskrækkelse. Ejeren af den lille hund burde have mere kontrol med sin hund. Nu skal Thor betale for en anden hundeejers fejl. Hvad lavede den hund under den container? Hvis den havde flexline på, betyder det ikk at man ikk har ansvar for at holde øje med sin hund, så hun bærer selv skylden. Thor reagererede helt naturligt!

Gæst

#232

2013-01-30 17:52

stop killing dogs !!!!

Gæst

#233

2013-01-30 17:55

Det kan ik passe at Thor skal aflives fordi han gør som en hver anden hund ville gøre i sådan en situation!!
Bente

#234 Re: Hunden bør aflives.

2013-01-30 18:22

#51: Chiss - Hunden bør aflives. 

 

Der er flere andre ting, der taler for at hunden ikke skal aflives. Den bed i selvforsvar og iøvrigt kun et lille nap. Den anden hund var løstgående, hvilket ikke er lovligt medmindre man har fulstændig kontrol over hunden hvilket ikke synes at være tilfældet her. Du lyder ikke til at have spor forstand på hunde, så lad være med at belemre andre med dumme kommentarer. En dødsstraf for et lille nap og når nu du er så dum, at sammenligne med straf for menneskelige lovovertrædelser, hvordan står dine udsagn så lige mål med den ultimative straf her! En mundkurv kunne være rette straf både Thor og til dig!
Helen

#235 Ingen aflivning og bøde til den lille hunds ejer også.

2013-01-30 18:24

Små hunde kan farer Meget hurtigt og aggressive frem. Så rent refleks har Thor forsvaret sig . Der er mange dejlige , yndige små hunde men der er også mange meget aggressive , så os mennesker bliver chokeret og bange. Jeg ved af erfaring at store hunde kan være skrækslagne for de små arrigheder der findes. Ordet SKAMBIDT lyder vildt overdrevet . Ejeren af den lille hund burde have mere styr på sin lille arrige hund. Thor skal selvfølgelig ikke aflives. Men der bør kræves bøde fra begge ejer .

Gæst

#236

2013-01-30 18:31

Det burde ikke være muligt at definere et skambid på basis af syning. Den danske dyrlæge forening burde have gjort mere i denne sag. Hvor er adfærdsspecialisten i denne sag?

Gæst

#237 Re: Uforstående

2013-01-30 18:54

#88: hsrp - Uforstående

Kan kun give dig ret, det er igen politikkerne der har bevæget sig ud i noget de ikke har forstand på, for hvor der er mange tåblige love til her i Danmark.

 

Nina

#238

2013-01-30 18:59

I can only hope that the people in charge will come to their senses. My heart goes out to Thor and his owner.
Anne Frøkjær

#239 LORTE system

2013-01-30 19:08

Kære Thors mor
Nu har jeg arbejde med hunde i 35 år.. Og selv erfaret med daglig omgang med adfærd af hunde i egen salon, hvor nemt to hund kan toppes.
Nu har jeg trimmet gravhunde i hele mit liv, og der ikke nogen som gravhunde der kan sætte gang i det hele. Det er derfor nemt for en hundekender at se at din situration er et hverdags problem.
Er du gal jeg er TOSSET og føler med dig.
Jeg ønsker al held og lykke og jeg håber ikke systemet får ram på din søde hund.
Mvh Anne Frøkjær
Dorthe Brandt

#240

2013-01-30 20:34

Jeg har med stor forfaerdelse fulgt sagen om stakkels Thor de sidste par dage. Stakkels Thor har nu siddet paa doedsgangen paa et hemmeligt sted og bare ventet paa doedssproejten. Thor har jo helt sikkert ikke forstaaet noget overhovedet af det der er sket. Ikke nok med at hans ´´far´´ desvaerre er doed men nu maa han heller ikke laengere vaere sammen med sin ´´mor´´. Hvis nogen skulle vaere i tvivl saa har dyr faktisk en sjael og foelelser. Jeg tager hatten af for den modige person der har bortfoert Thor. Skulle i faa nogen problemer med at beholde Thor i Danmark saa siger i bare til for saa finder jeg et godt hjem til Thor i Luxembourg. Og Jette skal til hver en tid vaere hjertelig velkommen. Jeg haaber virkelig at der er nogen der tager sig kaeligt af den idiot der har meldt Thor for at bide hans hund. Nu lyder det jo ikke som om den lille hund har lidt videre overlast saa var det virkelig noedvendig at melde Thor paa den maade naar man nu godt ved at den vil blive doemt til doeden. I siger bare til saa koerer jeg til Danmark og henter Thor. For ret til at leve det har han. Held og lykke Thor og Jette. I finder mig paa facebook under Dorthe Brandt. I skal ikke vaere i tvivl om at Thor kan blive hentet ud af landet lige med det samme. Saa maa vi jo saa se om Interpool kommer paa gen..........men saa tager vi den derfra.
Sparks

#241 Aflivning af en normal og rask hund

2013-01-30 20:52

Mon ikke der er nogle "politifolk", som mangler at få lidt styr på tilværelsen. Det er snart en ynkelig omgang skvatmikler - deres såkaldte jurister så sandelig inclusive - som er sat til at fortolke landets lovgivning, hvor der ikke umiddelbart er en helt fast og klar definition. Det kommer der beklagelig sjældent noget godt ud af, bestemt heller ikke i dette tilfælde. Og tænk, hvis de nu alligevel skulle komme på bedre tanker (hvad der næppe er tænkeligt) ville de små stakler jo tabe ansigt ved at vedstå det. Vorherre bevares for en samling ynkværdige skvat...!
JLC

#242 Aflivningen af Thor

2013-01-30 20:58

Det er s'gu flot klaret af Thors redningsmand. Normalt er jeg ikke tilhænger af selvtægt, men i det her tilfælde er sagen så håbløst fordrejet af en samling jurister - øjensynlig udstyret med skrumpehjerne - at denne civile ulydighed/selvtægt ligefrem burde belønnes. Bravo...! Og så håber jeg af hele mit hjerte, at Thor får lov at forblive i live og komme hjem til vante, kærlige og trygge omgivelser snarest muligt. Den samling skvatnakkede sheriffer og deres "jurister" burde helt ærligt skamme sig - håber, jeres samvittighed er rigtig dårlig.

Gæst

#243

2013-01-30 21:05

Stop afliivningen af hunden Thor..
Jesper Bach Nørgaard

#244 Lad THOR leve

2013-01-30 21:07

Jeg er selv ejer af min 2. shæfferhund - og jeg har også oplever at der er nogle mennesker/hundeejere der i den grad har en forkert opfattelse af en shæfferhund - jeg har også oplever at der er den del meget agrasive små hunde der farer frem og gør over for en større hund - der er HELT naturligt at en hund stor eller lille forsvarer sig selv når den bliver forskrækket
Hvis det var den store hund der fik infektion i såret, skulle den så aflives...Næppe - Se bare HKH prins Henriks gravhund, hvor mange Gardere har den bidt....??
Esig

#245 Re: Bylderne kom et andet sted fra end fra schæferen

2013-01-30 21:38

#3: Lilie - Bylderne kom et andet sted fra end fra schæferen

Ja, og havde den snor på. Skal hunde ikke holdes i snor? I så fald skal ejeren til den lille hund vel aflives for at lufte hund uden snor!

Kim Poulsen

#246 Inkompetent lovgivning

2013-01-30 21:53

Den nye hundelov blev udtænkt og vedtaget af inkompetente politiker som en misforstået beskyttelse mod de såkaldte forbudte hunderacer, desværre rammer loven også helt almindelige hundeejere og deres hunde uanset race. Loven giver den stedlige politimester hals og håndsret over hundeliv og død.
Hvor er retssikkerheden i et moderne samfund hvis en blodtørstig politimesters indstilling og lune skal afgøre om en hund skal leve eller dø, dette er ikke acceptabelt, den hundelov må og skal laves om. Skal en hund endelig aflives skal dommen tages af en retslig instans.
Sådan som jer forstår hændelsen, har Thor kun reageret som enhver anden hund i samme situation men nu er han jo en "farlig" schæfer. Thors reaktion har intet med skambidning at gøre.
Var det lille kræ blevet aflivet hvis den havde "skambidt" Thor ??? mon dog.

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2013-01-30 22:09


Erik

#248 Thor

2013-01-30 22:12

Loven må ændres, som ejer af flere hunde, der iblandt en german schäfer som hedder Thor ved man at hunde ikke er mennesker og reagere på en anden måde end os, de reagere nu og spørger bagefter. Se man på "politihunde" under "optøjer" burde 90% af dem aflives efter Dansk lov!! Men her er politiet sikkert ikke enige. De 3 betjent som hentede Thor, er helt sikkert stolte over at bære politi-uniform!! Fortsæt det gode "politijob".
Kim Poulsen

#249 Re: Forbudt hunderace

2013-01-30 22:20

#247: Rea721 - Forbudt hunderace

Det er en helt anden sag der omtales på Fairdog, men hunden hedder også Thor

SÆT JER NU IND I SAGERNE

DIN SINKE

Anita

#250 Thor skal leve, selvfølgelig skal han det

2013-01-30 23:53

Jeg kan blive så hidsig/gal i mit hovede over og behandle både ejer og ikke mindst thor.

Så skulle min gamle hund af racen schæfer også havde været aflivet.. Jeg ved godt det ikke rigtig kan hjælper, men vil lige skrive historie om min hund/ vores behandling.

Jeg bor på en landejendom hvor jeg har 7 tønder land jord. Jeg havde lige fået denne dejlige hund, samme dag det skete, med naboens hunde. Jeg havde lige fået hende og havde fået af vide hun ikke kunne lide katte, nå men jeg har heste og jeg skulle til og lave noget hegn om, og jeg tog hende med ud på folden hvor hun rendte løs. super glad hund som syntes det var dejligt med masser af plads. Jeg havde ikke set naboen komme gående med sine 2 små dansk/svensk gårdhunde. jeg ser så min hund løbe afsted og de 2 små hunde render inde på min grund. og min render afsted imod dem.og jeg prøver og kalde på hende uden held. jeg tror hun troede det var katte. og så samtidig var usikker med sig selv fordi det var jo lige som et nyt sted. men det ende med at hun bed ud fra sig for ligesom og sige hold jer væk det er mig som bor her og i skal ikke være på min grund. hun fik skambidt den ene i halsen så den måtte på dyreklinik osv. Jeg havde lige fået hunden hjem og havde hverken fået den forsikret eller noget som helst. Jeg blev svinet til af naboen og ligesiden den dag har vi ikke kunne snakke sammen, de har kun været en chikane lige siden. selvom jeg har betalt for de omkostninger der har været på deres hund. Jeg fik en bøde på 5,500kr og det var det. sagen er afsluttet. HVORFOR SKAL THOR SÅ AFLIVES. jEG FATTER SIMPELTHEN IKKE SYSTEMET. OG MÅDEN DE FORSKELLIGE POLITI-KREDSER KØRE HVER DERES SYSTEM.