Stop aflivningen af hunden Thor..


Gæst

/ #387

2013-02-05 15:35


Thor reagerede voldsomt

- Er det din fornemmelse, at Thor var/er en farlig hund?

"Det er svært at sige. Jeg har ikke set den bide nogen. Det ville ikke kunne ske, da vi overholder alle sikkerhedsforanstaltninger. Men han havde i hvert fald udfald mod andre hunde - også hunde han havde mødt tit, hvilket ikke er normalt. Det plejer at fortage sig," udtaler Mads Jørgensen.

- Udfald, kan du præcisere det?

"Ja. Vi har aldrig løse hunde sammen herude. Men hvis vi gik forbi hans boks med en anden hund, reagerede han med at gø voldsomt og springe frem mod midtergangen. Det skete også, når vi var ude at gå tur med den, selvfølgelig i snor," fortæller Mads Jørgensen.

Læs mere: http://hilleroed.lokalavisen.dk/internatejer-thor-var-ikke-en-god-hund-/20130203/ARTIKLER/702039969/1139#ixzz2K1zgvSWq

Ja,Ja manden kæmper jo sikkert for sin forretning og hundepsykolog, har han noget at have dette i. Hvis han udtalte noget andet var han jo nok færdig med det lukrative job med at opbevare indbragte hunde for politiet. Dum er han tilligemed. Jeg ville aldrig udlevere en hund uden en skriftlig rekvisition underskrevet af politimesteren.