Stop aflivningen af hunden Thor..

Anicho

/ #288 Uvidenhed dræber flere dyr, såsom Thor?

2013-01-31 10:43

Jeg vil dele med dig et stykke af mit liv. Vi var på besøg vores bedstefar, mig og min lillebror. Han havde en schæferhund ved navn Buster. En dag vi var ude i gården og spillede og Buster var derude, der passer til os.Fra buskene farende to drenge med legetøjspistoler og skrige. Vi bliver bange, skriger og begynder at græde. Buster så sig selv som leder af flokken og gjorde dyrene gør i en sådan situation, at han så som en trussel. Han angriber drengene til at forsvare os selv som tilhørende sin flok.

Resultatet af deres handlinger var, at de blev bidt af Buster og bedstefar måtte dræbe ham, fordi han forsvarede os mod dem.

Når vi var inde med ham, og han stod og spiste, kunne vi gå og tage maden ud af sin skål, men han gjorde noget, ikke engang en knurren kom fra ham.

Det er nu lidt mere end halvtreds år siden, og jeg savner ham stadig. Hvilken hund han var. Ser så ofte jeg kan på hund Whisperer Ceasar Milan. Det kunne være noget for dem, der finder Thor at blive dræbt.

(Dette er min højderyg Han har forsvaret svagt i hans pack intet andet. Han ved, at hun ikke er stærk, rolig og sikker nok til at være leder af flokken.)

Det er, som sædvanlig, har de ikke en anelse om, hvordan dyrene opfører sig, dem, der sidder og vil dispensere retfærdighed og beslutte.