Stop aflivningen af hunden Thor..

Helle

/ #31 Stolt ejer af lille hund

2013-01-29 11:18

Det er bare SLET IKKE ok at aflive THOR - nu må det vanvid høre op - det her er ikke en sag om at finde en syndebuk - om det er den lille eller den store, der er galt på den - begge hunde - både stor som lille reagerer pr. instinkt i denne sag. Den lille fordi, den kan være en "hystade" i snor i nærheden af store hunde - og den store reagerer pr. instinkt, fordi den bliver forskrækket.

Jeg har selv jordens sødeste lille hund - og hans legekammerater er kun store hunde - og de elsker hinanden, og nyder at lege sammen. Men den lille hunds instinkt, når den går tur og møder store hunde - det er bare det, der er minus - små hunde har stort ego, og desværre "har de det hele i munden".

Vores lille hund, som kun kan med store hunde - han vender på en tallerken, når han er ude og gå - og bliver den mest arrige lille hystade - men det er hans instinkt, og jeg forstår sagtens at Thor reagerer ved at blive forskrækket.

Kom nu, vi kan da ikke bestemme over liv, og aflive fordi - man (såvel lille som stor hund) reagerer som, der er naturligt.

For mig som lille hundeejer, gør denne lov også at jeg ikke tør lade min hund sige hej til store hunde - for når han knurrer og gør af de store hunde, så kan jeg jo ikke være sikker på, at de ikke bliver forskrækket (som er helt naturligt og ok) - og hvis en stor hund skulle komme til at reagerer forskrækket og nappe ud efter min hund, så ville jeg være skyld i, en stor dejlig familiehund skulle aflives.

Den her lov, hvor vi går hen og dømmer store hunde, bare fordi de er store hunde - den er så fej og ækel - groft analyseret og overført på mennesker ville det svare til, at jeg ikke må forsvare mig, hvis jeg bliver overfaldet af en større person - jeg skal bare lægge mig på ryggen og sige undskyld...... !!!!

Jeg er en stolt hunde-ejer af min lille hystade-hund - men jeg flover mig at hans temperament og hans opførelse (da det altid er ham der starter med at være arrig i given situation) skal være med til at give "død-straf" til en helt uskyldig stor hund - og jeg er oprigtigt ked af det på Jette og Thors vegne - og håber, på den ene eller anden måde, at her sker et mirakel og man i det danske system vågner op, og ser hvilken fejl der helt konktret endnu en gang er ved at blive begået - endnu en fejl, som koster en hund sig liv - og et menneske hendes bedste ven - æv.