Vågn op LO

Quoted post


Gæst

#2

2012-07-04 18:48

Jeg undrer mig voldsomt over, at Lo sender Harald Børsting ud at forhandle for fleksjobberne - uden at han varetager deres interesser, tværtimod - han sælger dem.
Det er ikke ok - man sætter da heller ikke ræven til at vogte gæs - vel. Fleksjobberne har brug for - og krav på en forhandler, der varetager deres interesser - Så må vi f.eks. bede om Dennis Kristensen...:-)

Svar

Marie S B V

#3 Re:

2012-07-04 19:06:18

#2: - enig LO formanden vil ikke være den rette at sende til forhandling, det synes at ville skabe mere utryghed - men er enig i at Dennis Kristensen, som forhandler vil skabe tryghed..

- FOA synes ofte at være den enste fagbevægelse som taler medlemmeres sag.. - men hvis flere har været på banen så skriv det endelig..

C. Jansson

#4 LOs egne vedtægter

2012-07-04 19:49:28

#2: -

Udover at der er en "Aftalelov" som burde garantere, at man fik en vare for sin betaling, så er den manglende faglige repræsentation i strid med LOs egne vedtæger, jeg citerer blot et par paragraffer.

§ 2, stk. 2
LO vil arbejde for
e) at ingen forskelsbehandles, hverken direkte eller indirekte på grund af køn, alder, handicap, race, hudfarve, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering eller national, social eller etnisk oprindelse

§ 2, stk. 3
LO vil også arbejde for udsatte grupper uden for medlemskredsen, der har vanskeligt ved at få plads på arbejdsmarkedet og i samfundet, og for at nedbryde den negative sociale arv.

Lægger man så dertil at LO og DA har udarbejdet en grundskitse, som LOs egne medlemmer forkastede og efterfølgende fik serveret igen som oplæg til egne rammeaftaler for fleksjobområdet, så må bægeret da være fyldt.

Og så er den manglende faglige repræsentation af fleksjobbernes i stid med LO vedtæger og medlemmernes rettigheder jo kun en lille del af det store billede. Ved at tilsidesætte nuværende fleksjobberes rettigheder, så har LO også været i gang med at forhandle sikkerhedsnettet væk under fremtidens medlemmer, som efter arbejdsulykker, nedslidning, sygdom, handicap eller andet før brug for ordningen.


Det er bare ikke godt nok og det er slet ikke i god tråd med det fagbevægelsen i SÅ mange generationer har arbejdet hårdt for at opnå.

Skal vi så lægge støtten til skattereformen til, de underlige satsninger på mere jobudbud uden reelle jobs, udhulingen af både dagpengeperioden m.v. - så er det tæt på,  at man har slidt sit mandat op.

Vibeke Nielsen

#6 Re:

2012-07-05 12:54:12

#2: -

Det er på tide, I sygdomsramte behandles med respekt - det er ikke uden grund vi er på hhv. fleksjob/førtidspension - alligevel behandles vi nu som jagtet vildt af både regering, folketing, offentlighed og medier. Samtidig skal vi så ydermere kæmpe med en uengageret Harald Børsting, der på ingen måde varetager vores behov, han ser KUN tingene fra den socialdemokratiske vinkel - vi beder bare om respekt for vores livslange sygdom, en sygdom der ikke forsvinder bare fordi vi presses både på økonomien og værdigheden. Om ikke andet kan LO være fortaler for værdigheden - hvis de ikke kan stå inde for de økonomiske behov vi har!

Mizzjunk

#7 Re:

2012-07-05 21:55:11

#2: -  

 


Gæst

#15 Re:

2013-04-20 17:26:52

#2: -

NEJ NEJ NEj var ikke en gang klar over at det var ham, der solgte fleksjobberne. Det er jo en pisseelendig ordning.

 

Både regeringen og LO er totalt korrupte. Sidder og fletter fingre med de høje herrer i erhvervslivet.

 

LO støtter heller ikke lærerne, selvom de offentlige overenskomster med lærernes som den første, er ved at blive ødelagt.

 

Hvad er pointen med LO, hvis de ikke er til for medlemmerne. Hvorfor overhovedet melde sig ind i en fagforening efterhånden.

Det er snart kun Dennis Kristensen som er til at stole på.

Så vågn dog op!!!

Velfærden er ved at blive totalt afmonteret