Stop aflivningen af hunden Thor..


Gæst

/ #286 Hvad sker der i vores samfund... Det er sygt at Thor skal aflives...

2013-01-31 10:33

Det er simpelthen for meget det her... Schæferhunden bliver forskrækket og napper en lille hund.. og så alt dette påstyr.. Hvad er det for en hundeejer som får bidt sin hund?? Dette set ud fra, at der stod i avisen, at den lille hund kom farende frem under en container..

Jeg har selv små hunde og over for bl.a. Schæfere, bliver en af mine hunde totalt hysterisk og den farer også ud i linen og gør volsomt.. Vi har også oplevet at de noget større hunde bliver vildt overrasket.. Men vi reagerer over for vores hund... Den får ikke lov til at te sig. Jeg kan sagtens forestille mig, at Schæferen er blevet overrumplet af den lille hund og har forsvaret sig. Men hvis hunden aldrig har bidt nogen før og den ikke har bidt uhæmmet.. Så må ejeren have en bøde - og betale dyrlægeregningen - MEN at aflive den - det er SGU for meget.. Så skal voldtægts ofre, voldspersoner og mordere jo også aflives !! Men det bliver de jo ikke her i landet..

Jeg håber den person som har hentet Thor - er en som vil Thor det godt. Og ikke en som den tilskadekomne hunds ejer, har rekvireret.

Hvis Thor er i gode hænder, så tak for det. (Selvom jeg ikke kender de involverede parter)

Det her hysteri må snart ophøre - Det er simpelthen formeget !!!!!!!!! Hvad er det for love vi har????

Jeg vil også være mere påpasselig næste gang jeg møder en stor hund. Så de ikke bliver forskrækket.. Det er min opgave..

Husk - at have jeres hunde i snor - Det gælder stor som lille hund, uanset hvor dygtig den er - man ved aldrig hvad der kunne fustrere..

Små hunde kan være meget irreterende og udfordrerne for store hunde...

Jeg håber og be´r til, at dette får et lykkeligt udfald for Thor.......

De bedste tanker til Thor og dens ejer..