Konsekvenser til kommuner som sjusker, begår fejl og misbruger lovgivningen

Jens

/ #31 En passent 30 #

2014-10-24 23:43

Hvordan holder man en kommune i skak når sygdommen sætter ind og kræfterne sætter ud?

Husk kommunen er dine aansatte, og du betaler deres løn genne skatten, så nu må man jo se hvad de er værd!

Pkt. 1

Kan man ikke overskue kommunikationen mellem kommune og hjem, og synes man de presser lige lovligt, så kan man bede dem om at rette alle henvendelser skriftligt.

Pkt. 2

Når man møder til samtale er det vigtigt at have skrevet så meget med som muligt for på den måde at undgå at gentage sig selv.

Pkt.3

Skriv gerne ned hvad i bliver enige om på kommunen, på den måde undgår man at kommunerne forsøger at presse en, ved f.eks. at skifte sagsbehandler.

Pkt.4

Skulle kommunerne presse en borger til aktivering, eller lign. er det vigtigt at gennemgå kommunernes forsikringspolicer, for at sikre sig man er dækket i tilfælde af en forværring. - En god idé er at tage en lægeerklæring med der udtaler at man ikke kan tåle, belastning. Hvis kommunen ikke relaterer til denne vil de handle mod bedre vidende og det er direkte strafbart.

Pkt. 5

Undgå telefonsamtaler, der er ingen beviser, og en meget ringe mulighed for at dokumentere eller rette evt. fejl.

 

Disse mekanismer har jeg personlig haft god erfaring med, da det det er den eneste måde at man kan bevare sin integritet, og undgå at blive trampet ihjel.

Husk at sagsbehandleres magt er mere psykologisk end reel.

Frem for alt husk at hold den gode tone overfor sagsbehandleren, da denne jo også er et menneske, og disse mennesker rangerer højt på listen over både de mest stressende og bliver ofte sygemeldt.

Jeg håber denne lille vejledning kan give jer alle lidt mere struktur, noget der absolut mangler struktur.

 

Bedste ønsker herfra.

 

Jens