Cykelsti mellem Grønnemose, Hindevad og Morud

Kontakt forfatteren af dette andragende

Næsten 100 underskrifter

2024-10-18 06:24:00

Kære alle jer der har underskrevet på behovet for flere cykelstier i Grønnemose, Hindevad og Morud, vi er nu 99 der har underskrevet. TAK🙏!

Og TAK for alle jeres gode og brugbare kommentarer - det er en kæmpe hjælp for mig, når jeg gerne vil arbejde videre:-) I er også flere der har kontaktet mig og sagt I gerne vil hjælpe endnu mere - jeg kommer til at række ud, er lige ved at se på hvordan jeg bedst går videre herfra. 

Jeg har haft et møde med politiker Anders Thingholm, 1.viceborgmester, med i Økonomiudvalget og Formand for Teknik- og Miljøudvalget, samt bl.a. formand for Lokalt Trafiksikkerhedsudvalg i Nordfyns kommune. Han hørte på mit/vores behov og kan sagtens se problematikken. Han kom med flere gode indspark til hvordan kampen kunne fortsættes herfra. 

Han oplyste også, at der p.t. er afsat midler til cykelstier ved Særslev og Borgense, samt Søndersø og Odense. Det fungerer sådan at staten støtter med en del af budgettet og kommunen selv skal betale det resterende. En dobbeltrettet cykelsti som den mellem Morud og Bredbjerg koster 7-8 mill. kr. per kilometer.

Økonomien i det, har jeg (indtil nu) ikke skrevet om, da jeg mere har været interesseret i, om andre så det samme behov som jeg. Dét er jeg blevet bekræftet i. Og også at det primært er stykket langs rugårdsvej fra Rugård/Stillebæk mod Morud flest her kommenteret på. Der er 2,4 km. fra Sasserod til Shell i Morud. 

Det vil derfor nok give mening at fokusere endnu mere på dette stykke. Men det er alt sammen noget jeg håber jeg kan samle en arbejdsgruppe der vil være med til at diskutere/arbejde for. Anders Thingholm anbefalede også at få Morud borgerråd, skolen, hallen med som støtteorganisationer. Dem er jeg igang med at rette henvendelse til. 

Helt privat har vi stadig et kæmpe problem med egne børn, selvom en cykelsti fra Rugårdsvej til Stillebæk skulle blive en realitet, ift.vi bor helt ude i Padesø. Men Anders Thingholm anbefalede også en kontakt til Nordfyn Kommunens Trafikkersikkerhedspulje, hvor man måske kunne søge penge til en mere sikker overgang over Assens Landevej ved Padesø kirke. Det går jeg også videre med.

Jeg har stadig ikke fået etableret en kontakt ind i Assens Kommune ift. stykket langs Bogens Landevej/Assens Landevej ned til Grønnemose, det arbejder jeg videre på. 

Gode kommentarer er fortsat meget velkomne - ligesom rygtet om underskrift indsamlingen her fortsat meget gerne må deles.

Hvis man gerne vil deltage i en arbejdsgruppe eller har andre kommentarer/spørgsmål, kan jeg kontaktes på gittemd@yahoo.dk

Mange hilsner

Gitte Meilandt Siersbæk🍂

 


Gitte Meilandt Siersbæk



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.



Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...