Protest mod centraliseringen af borgerservice - syddjurs

Maibrit Lund

/ #1 Uanstændig dårlig FRÅSERI ved flytning af BorgerSERVICE, - HVILKEN SERVICE!

2015-02-13 17:33

Jeg forstår ikke folk med bare lidt sund fornuft og sans for økonomi, kan finde på at lave så tåbeligt et tiltag med "endnu en flytning af borgerservice (tænker på den tidligere sammenlægning) Og så flytter I BorgerSERVICE til udkants Danmark - EBELTOFT!!??  

JEG tror IKKE, at de tåbelig folk, ved hvad ordret SERVICE står for!

Alle de kære borgere, som er med til at smide skattekroner i til kommunen, NÆGTER JEG at tro, at de fleste kommer fra Ebeltoft af.

Hvad med alle de ældre, som ikke har mulighed for at kører til Ebeltoft, skal de bestille en taxa på Kommunens regning?? 

Alle de millioner Kr. der havner i Ebeltoft kommer ikke til gavn andre steder. Denne sammenlægning var næppe til gavn for Rosenholm, Rønde og Omegn. Men den kommune som kom til med det største underskud nemlig Ebeltoft, nyder da MAX af det.

Denne flytning, og endnu engang renovering af en Borgerservice i SydDjurs Kommune, den er I alle Kære Borgere med til at betale. Kunne man ikke tænke sig, at man kunne bruge alle de millinoner kr. det koster på noget bedre. De ældre på plejehjemmene, skolerne, de ungebørn eller bare nye tiltag der berører alle.  

 

Så bring endelig budskabet videre, hvis du synes det er ligeså uanstændig fråseri og dårlig service. 

 

Med venlig hilsen 

Maibrit Lund Jørgensen

Tidligere borger i Rosenholm Kommune