Nej til nedrivningstilladelse til Millinge Forskole, Assensvej 283, 5642 Millinge

Kontakt forfatteren af dette andragende

Nedrivningstilladelsen blev givet!

2024-08-15 01:25:20

Kære underskirver

Tak for din støtte til forsøget på at undgå at der blev givet tilladelse til nedrivning af Millinge Forskole. Uanset udfaldet er tilkendegivelsen vigtig.

Jeg har netop fået besked om at Faaborg-Midtfyn Kommune har meddelt nedrivningstilladelsen. Kommunalbestyrelsen har dermed valgt at tiilsidesætte 134 indsigelser.

Offentliggørelse af nedrivningstilladelse til nedrivning af bevaringsværdig bygning, Assensvej 283, 5642 Millinge Faaborg-Midtfyn Kommune har modtaget en anmeldelse om, at det ønskes at nedrive bygning 1 (bolig), Assensvej 283, 5642 Millinge, matr. nr. 35c Østerby By, Svanninge. Bygningen er betegnet som bevaringsværdig i kommuneatlas for Faaborg og Faaborg-Midtfyn Kommunes kommuneplan, hvorfor nedrivningsanmeldelsen har været offentliggjort i henhold til lov om bygningsfredning § 18.   Der er indkommet 134 indsigelser mod nedrivningen, som primært omhandler et kulturhistorisk hensyn til bevarelse af byens gamle forskole, og de klimamæssige konsekvenser ved nedrivningen af bygningen. Kommunalbestyrelsen ønsker ikke at nedlægge forbud jf. planlovens §14. Derfor meddeles nedrivningstilladelse.   Med venlig hilsen Fay Kirsten Mitchell Nielsen Byplanlægger     By, Land & Kultur Mellemgade 15, 5600 Faaborg Mail: faykn@fmk.dk Tlf: 72 53 20 18

Selvom der nu foreligger en tilladelse fra kommunalbestyrelsen til nedrivningen, behøver det ikke medføre at bygningen rent faktisk bliver nedrevet. Måske vælger ejerne en anden løsning? Vi må se.

Men igen, tak for underskrift og støtte til bevarelse af den lokale kulturarv, som er en væsentlig lokal ressource vi skal værne om.

Med venlig hilsen

Susanne Jervelund

21 73 67 18


Lokalrådet for Faldsled, Millinge, Svanninge



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.



Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...